-22%

ZANUSSI ZOB65602XK

Merk: ZANUSSI
489.00
Adviesprijs: 629.99
Korte omschrijving:
Inbouwoven Multifunctionele heteluchtoven,+Steam,72L,timer,indrukbare bedienings,inox Zan. Met deze oven is het eenvoudiger dan ooit om de mooiste en lekkerste zelfgemaakte broden, koekjes, cakes, muffins en taarten te bereiden. Gewoon een beetje stoom tijdens het bakken en de oven doet de rest....
Niet op voorraad ( Beschikbaar om 5-10 werkdagen te bestellen)
+
Inbouwoven Multifunctionele heteluchtoven,+Steam,72L,timer,indrukbare bedienings,inox Zan.

Met deze oven is het eenvoudiger dan ooit om de mooiste en lekkerste zelfgemaakte broden, koekjes, cakes, muffins en taarten te bereiden. Gewoon een beetje stoom tijdens het bakken en de oven doet de rest.
Deze Multiplus-oven met ringelement biedt voor elk recept de ideale kookfunctie, en het warmteverdelingssysteem met ventilator houdt de temperaturen constant - zodat u makkelijk op verschillende niveaus tegelijk kunt koken.
Zin in een lekkere, krokante pizza? Selecteer de speciale Pizza-instelling voor resultaten die niet aan een restaurant onderdoen.
Perfecte bereidingen waren nog nooit zo gemakkelijk! Gebruik gewoon de Set & Go-functie om de bereidingstijd voor te programmeren. Als de bereidingstijd verstreken is, schakelt de oven automatisch uit.
Nooit meer schrobben! De interieurdeur van deze oven beschikt over uitneembare glasvlakken voor eenvoudige reiniging, en de indrukbare bedieningsknoppen zorgen voor een glad en makkelijk af te vegen oppervlak.
Met zijn XXL-capaciteit, 25% grotere bakplaat en 5 hoogteniveaus, geeft deze Space -oven u maximum ovenruimte en flexibiliteit.
7 verwarmingsfuncties
Ovenvolume: 72 liter
Indrukbare bedieningsknoppen
Easy-to-clean email
Volglazen binnendeur
Ovenfuncties: Conventioneel (boven- & onderwarmte), Ontdooifunctie, Tweekringsgrill, Grill, Verlichting, Pizzafunctie, Multi hetelucht, True fan cooking PLUS, Onderwarmte
Temperatuur instelbaar van 50°C - 250°C
Vermogen grill: 1700 W
Ventilatie van de mantel
Vingervlekvrije inox
Halogene interieurverlichting
Lengte elektrische kabel: 1.6 m
5 bakplaatniveaus
Inbouwoven
Aantal bakniveaus: 3
Roosters inbegrepen: 1 combirooster
Bakplaten inbegrepen: 1 bakplaat, 1 braadslede

Recupel inbegrepen.
Referentie:
ZOB65602XK
Merk:
ZANUSSI
Type:
Four Col. Multifct
Label:
A
Conso W/L/Min/Dba:
2980w
Kleur (FR - NL):
Inox
Afmeting Hoogte - Breedte - Diepte:
59,4 x 59,4 x 56,8 cm
Gewicht (Kg):
31,
EAN:
7332543468652

Klanten kochten ook