-22%

AEG L7WBG86W

Merk: AEG
699.00
Adviesprijs: 899.99
Korte omschrijving:
Wasmachine en droogkombinatie 1600tm / 8kg / 4 kg Dry / Stoom / inverter Aeg 7000 Serie, DualSense, 8kg wassen, 4kg drogen 1600 rpm, Groot display, ÖKOInverter Motor, Startuitstel, ProSense, Stoom, AquaControl, A De nieuwe Kombi-was/droogcombinatie met DualSense-technologie past de temperatuur...
Voorraad
+
Wasmachine en droogkombinatie 1600tm / 8kg / 4 kg Dry / Stoom / inverter Aeg

7000 Serie, DualSense, 8kg wassen, 4kg drogen 1600 rpm, Groot display, ÖKOInverter Motor, Startuitstel, ProSense, Stoom, AquaControl, A
De nieuwe Kombi-was/droogcombinatie met DualSense-technologie past de temperatuur en de trommelbeweging aan de verschillende stoffen en de programma´s aan de specifieke lading aan. Of het nu om geweven jasjes of zachte truien gaat, alles wordt in een keer behoedzaam en beschermd gewassen en gedroogd.
ProSense Technology® past de was- en droogtijd automatisch aan de hoeveelheid wasgoed aan. Dit zorgt voor handige en economische cycli – waardoor er tijd, energie en water wordt bespaard – of de lading nu klein of groot is.
Volledig de baas met de modusknop Wash&Dry: kies een uitgebreide was- en droogcyclus zodat kleding in een moeite door worden gereinigd, of kies naar wens een aparte was- en droogcyclus. De ultieme flexibiliteit van een uitmuntende wasdroogcombinatie.
Onze DualSense-technologie past de temperatuur en beweging van de trommel aan op de verschillende stoffen. Met de lagere temperatuur en gecontroleerde beweging wordt al uw kleding behoedzaam gewassen en gedroogd.
Het programma NonStop 1h/1kg doet maar een uur over het wassen en drogen van kleine ladingen. Dit betekent op verzoek kant-en-draagbare resultaten. En u profiteert van de eenvoudigste manier om voor uw kleding te zorgen - zonder gedoe.
Deze was/droogcombinatie is de enige machine op de markt met het Woolmark Blue certificaat voor het was- en droogproces, waarmee zelfs de meest delicate stoffen, zoals wol, veilig gewassen en gedroogd kunnen worden.
Vrijstaande was-droogcombinatie
ÖKOInverter motor
Groot display
Maximum zwiersnelheid: 1600 t/min
Wascapaciteit: 8 kg
Droogsysteem: Condensatie
Droogcapaciteit: 4 kg
Startuitstel
Stoomprogramma's
Woolmark Blue gecertificeerd
Wolprogramma
Automatisch drogen
Mogelijkheid tot tijdgestuurd drogen
Onbalans-correctiesysteem
Anti-schuim spoelsysteem
Kinderbeveiliging
Overloopbeveiliging met AquaControl
Programma's: Katoen, Katoen eco, Synthetisch, Delicaat, Wol, New Outdoor, NonStop 60min, Stoom Opfrissen, Spoelen, Zwieren/Pompen
Overloopbeveiliging
Voet: 4 verstelbare voetjes

Recupel inbegrepen.
Referentie:
L7WBG86W
Merk:
AEG
Type:
Lessiveuse Séchante
Label:
AAB
Conso W/L/Min/Dba:
5,35/0,9kWh/97L/8Kg/51dBa
Kleur (FR - NL):
Blanc - Wit
Afmeting Hoogte - Breedte - Diepte:
87,8 x 59,7 x 57,6 cm
Gewicht (Kg):
71,
Capaciteit (L/Kg):
8
EAN:
7332543548385

Klanten kochten ook