-10%

ZANUSSI ZR7421WF

Merk: ZANUSSI
389.00
Adviesprijs: 429.99
Korte omschrijving:
Wasmachine 1400T/m - 7kg - Display - Delay start - Fuzzy Logic - A+AB Zanussi Verkorte wastijd Spendeer minder tijd aan wassen met de Time Care-wasmachine. Deze is speciaal ontworpen om wasgoed sneller te kunnen wassen, met korte cycli van 30 en 14 min. U kunt zelfs onze TimeManager-functie...
Niet op voorraad ( Beschikbaar om 5-10 werkdagen te bestellen)
+
Wasmachine 1400T/m - 7kg - Display - Delay start - Fuzzy Logic - A+AB Zanussi

Verkorte wastijd
Spendeer minder tijd aan wassen met de Time Care-wasmachine. Deze is speciaal ontworpen om wasgoed sneller te kunnen wassen, met korte cycli van 30 en 14 min. U kunt zelfs onze TimeManager-functie proberen, die de tijd van standaardcycli tot wel 50 procent vermindert. Geniet van schone kleding, maar dan snel.
Behoedzaam wassen met onze Soft Drum
De Soft Drum garandeert dat uw kleding in de was niet wordt uitgerekt of beschadigd. Dankzij de milde waterstralen die het wasgoed tijdens de cyclus optillen en beschermen, blijven stoffen veilig en wel. En het speciale patroon in de trommel voegt nog een extra beschermlaag toe.
Stel cycli eenvoudig in met de touchbediening
Onze geavanceerde touchbediening is ontworpen voor eenvoud en om de perfecte instelling heel makkelijk te kiezen. Kies een van onze speciale programma´s of een van de dagelijkse cycli, en uw wasgoed wordt netjes en efficiënt behandeld.
AutoSense, zorgt automatische voor iedere lading
Geniet van moeiteloos perfecte was, dankzij AutoSense. De kleding wordt in de trommel gewogen en daar wordt automatisch de benodigde tijdsduur, hoeveelheid water en stroom op aangepast om de ideale cyclus te creëren. Uw kleding wordt volledig verzorgd, met een beetje hulp van ons.
Uitgestelde start voor handig wassen
De functie uitgestelde start in uw wasmachine betekent dat u de was kunt aanpassen aan uw schema. U kunt de start van de cyclus eenvoudig van tevoren programmeren op drie, zes of negen uur. Het is een handige oplossing voor die drukke dagen.
Maximale zwiersnelheid: 1400 t/min
Uitgestelde start
Wascapaciteit: 7 kg
Programma zijde
Onbalans-correctiesysteem

Sensorgeregelde waterdosering
Anti-schuim spoelsysteem
Kinderbeveiliging
Voet: 4 verstelbare voetjes
Programma's: Katoen, Katoen eco, Synthetisch, Delicaat, Daily Express, Rapid 30min, Rapid 14min, Zwieren, Pompen, Spoelen, Anti-allergie, Donsdeken, Sport, Wool/Silk


Recupel inbegrepen.
Referentie:
ZR7421WF
Merk:
ZANUSSI
Type:
Lessiveuse = 1400 Tm
Label:
A+++/AB
Conso W/L/Min/Dba:
0,92Kwh/56L/58dBa
Kleur (FR - NL):
Blanc - Wit
Afmeting Hoogte - Breedte - Diepte:
85 x 60 x 55,9 cm
Gewicht (Kg):
67,
Capaciteit (L/Kg):
7
EAN:
7332543699902

Klanten kochten ook