SIEMENS WQ46B2C4FG

SIEMENS WQ46B2C4FG

SIEMENS WQ46B2C4FG
SIEMENS WQ46B2C4FG

SIEMENS WQ46B2C4FG

WQ46B2C4FG
€ 1.198,99
Inclusief belasting
Adviesprijs van het merk 1429.99€

EU Energy Label

A+++-10%
Laatste items in voorraad
Levering binnen 3-4 dagen (onder voorbehoud)
-150€ de cashback, 1048.99€ après cashback
Déductible après achat via Siemens
Cashback du 02/04/2024 au 30/06/2024
Droger 9kg, warmtepomp, IQ500, display LED, SelfClean condenser, A+++ Siemens

  • 2 jaar garantie 2 jaar garantie
  • Gratis levering vanaf 179 € Gratis levering vanaf 179 €
  • Retourneren binnen 14 dagen Retourneren binnen 14 dagen
  • Veilige online betaling Veilige online betaling
 
Droogkast HC - iQ700 Vrijstaand intelligentDry, 9 kg, reverse warmtepomp selfCleaning condenser, smartFinish, super silence 59dB, LED-display, LED light, set waterafvoer Wit, A+++-10%

De intelligente droger voor snel en zorgvuldig drogen met zuinig energielabel A+++-10*, varioSpeed, smartFinish en intelligentDry via Home Connect.

selfCleaning condensor – Verwijdert pluis en bespaart je tijd en energie.
Home Connect : Gebruik Home Connect voor de bediening van je droogkast, waar je ook bent.
Remote Monitoring : Houd je droogkast in de gaten
Afstandsbediening – Regel uw was met uw smartphone.
Voice control : Je droogkast doet precies wat je zegt.

selfCleaning condenser
Verwijdert pluis automatisch.
De selfCleaning condensor houdt je machine energiezuinig door pluis uit het apparaat te verwijderen. Het enige dat je hoeft te doen is de filter legen als het vol is.

Home Connect
Bedien je droogkast op afstand.
Technologie gaat voortdurend vooruit. Onze apparaten worden steeds slimmer en kunnen beter met elkaar communiceren. Op Siemens huishoudelijke apparaten met wifi en Home Connect vindt deze ontwikkeling zijn weg naar je huis. De samenwerking van slimme apparaten, intelligente software en een intuïtieve app biedt veel verschillende mogelijkheden. Terwijl sommige je werk uit handen nemen en andere volledig nieuwe mogelijkheden bieden, maken ze allemaal het dagelijks leven efficiënter en comfortabeler dan ooit tevoren.

Remote Monitoring
Houd je droogkast in de gaten.
Met Home Connect kan je de instellingen van je droogkast controleren en pushberichten ontvangen wanneer het programma is afgelopen.

Afstandsbediening
Alles onder controle.
Stem uw was af op uw tijdschema en niet omgekeerd. Met de Home Connect-app kunt u eenvoudig op afstand programma-opties selecteren en het droogproces starten wanneer u maar wilt en waar u ook bent, zodat uw was precies klaar is wanneer u deze nodig heeft.

Voice control
Gebruik je stem om je droogkast te bedienen.
Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa* en Google Assistent, kan je je wasdroger nu ook met je stem bedienen. Controleer of de benodigde Home Connect-functie in de Alexa-app of voor de Google Assistent beschikbaar is in je land en taal. Activeer de functie om een verbinding te maken tussen Alexa en je apparaat. Eenmaal aangesloten beschik je over een hele reeks spraakopdrachten voor je wasdroger. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa* kan je je handen vrij houden en Home Connect gebruiken om je wasdroger overal in huis te bedienen. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid.

Verbonden apparaten
Verbind je apparaten voor naadloze integratie.
Wist je dat je huishoudtoestellen naadloos kunt integreren in je woning? Maak verschillende 'triggers' voor onderling verbonden toestellen. Zo kan je bijvoorbeeld de slimme lamp in de woonkamer laten knipperen als de wasmachine klaar is. De mogelijkheden zijn eindeloos, dankzij partnerships met IFTTT, iHaus en Magenta Smart Home. Klaar om te ontdekken en te genieten?

intelligentDry
Slim drogen om te lang drogen en krimpen te voorkomen
Te lang drogen en krimpen behoren nu officieel tot het verleden. Via de Home Connect-app kan je wasmachine namelijk praten met je droogkast. Zo geeft hij de hoeveelheid wasgoed, de textielsoort en het resterende vochtgehalte door. De droogkast hoeft nog enkel het programma aan te passen aan de informatie die hij van de wasmachine ontvangt.

autoDry
Veilig en zorgvuldig drogen.
Slimme sensoren observeren en controleren je wasgoed zodat de lading gelijkmatig en mild gedroogd wordt. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid om te voorkomen dat je was te lang in de droger zit. Zo wordt je wasgoed mild en zorgvuldig gedroogd — met minder energieverbruik en minder strijktijd tot gevolg.

varioSpeed
Versnel het droogprogramma.
Gebruik de varioSpeed-optie om het droogprocédé aanzienlijk te versnellen. Op die manier kan je de kleding sneller aantrekken. *De varioSpeed-optie is enkel beschikbaar op bepaalde programma's.

Energieklasse A+++ -10%
Onze meest energiezuinige droogkast
Reken op onze Siemens energieklasse A+++ -10% drogers voor een efficiënte en excellent gedroogde was. Besparen en de beste droogresultaten behalen? Dan is een compromis niet meer nodig. Dankzij ons energiebesparende systeem met warmtepomptechnologie en de iQdrive motor hebben onze drogers het A+++ -10% energielabel. Je kunt vertrouwen op onze Siemens energielabel A+++ drogers voor efficiënte en uitstekende droogresultaten onder alle omstandigheden.
EEC A+++
Onze meest energiezuinige droogkast
Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energielabel A+++ een goede keuze. Door onze warmtepomptechnologie die efficiënt omgaat met energie, wordt dit energielabel behaald. Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt. Zonder compromissen. Je kunt vertrouwen op onze Siemens energieklasse A+++ droogkasten voor efficiënte en uitstekende droogresultaten onder alle omstandigheden.

smartFinish
Minder kreukels voor minder strijkwerk.
Het smartFinish-programma gebruikt zachte stoom om kreukels te verminderen zodat je minder hoeft te strijken. Zelfs flink gekreukte overhemden en blouses worden netjes gladgestreken. Dat is nog eens een helpende hand.

Halve belading
Ingekort programma voor een halve lading wasgoed.
Optimaliseer de duur van kleinere hoeveelheden wasgoed met een nauwkeurige schatting van het gekozen programma.
Variabele draairichting
Geen grote stukken wasgoed meer in de knoop in je wasgoed.
Feature IconBij gewone programma's draait de trommel slechts in één richting waardoor grote items met elkaar in de knoop kunnen raken. Met het programma voor beddengoed is dit verleden tijd. De draairichting van de trommel wisselt en voorkomt zo dat bijvoorbeeld dekbedovertrekken ander wasgoed 'opeten'. Voor ladingen tot 3,5 kg kan je het automatisch als eindprogramma selecteren.

Outdoor
Voorzichtig drogen van buitenkleding.
Buitentextiel moet voorzichtig worden behandeld, vooral tijdens het drogen. Gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder warmtegevoelig. Het outdoorprogramma handhaaft een lage constante temperatuur en de vochtigheid wordt constant gemeten, zodat je textiel perfect wordt gedroogd.

super 40
Snel en zacht drogen van kleine ladingen
Het super 40-programma droogt voorzichtig kleine hoeveelheden (1 kg) was in slechts 40 minuten, terwijl het vochtgehalte tijdens het droogproces voortdurend wordt gemeten. Dit is ideaal voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde stoffen (niet-gevoelig textiel). In combinatie met het super 15' wasprogramma heb je in minder dan een uur een fris gewassen outfit.

Omkeerbaar deurscharnier
Links of rechts openen van de deur van droogkast
Staat de droogkast in een hoek? Dan is het handig om de deur te laten openen in de richting van de muur. Zo heb je aan de andere kant volop plaats om de droogkast te vullen, of leeg te maken. Met het omkeerbare deurscharnier laat je de deur links of rechts openen, op maat van de beschikbare ruimte.

LED drum light
LED-trommelverlichting voor een perfect zicht op uw wasgoed
De LED-trommelverlichting gaat aan wanneer het toestel wordt ingeschakeld, na het openen en sluiten van de deur en wanneer de droogcyclus start. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen.

softDry trommelsysteem
Zacht en voorzichtig drogen
Het softDry trommelsysteem beschermt je kwetsbare kleding. De contante luchtstroom en golfvormige schoepen zorgen voor gelijkmatige verspreiding van warme lucht. De structuur van de trommel laat het wasgoed als het ware op een luchtkussen drijven.

Algemene informatie
Energie efficiëntieklasse¹: A+++
10% energiezuiniger dan energie-efficiëntieklasse A+++***
Energie²: 174 kWu
Inhoud: 1 - 9 kg
Programmaduur³: 260 min
Geluidsniveau: 58 dB (A) re 1 pW
Condensatie efficiëntieklasse: A
Condensatie efficiëntie: 91 %
Programma's
Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend
Iron Assist/smartFinish
Bedlinnen programma: vermindert het in de war raken van grote stukken wasgoed dankzij een trommel die in beide richtingen draait.
Silent dry: speciaal programma voor extra stil drogen
programma's via de app: Silent Dry, Wol, Time program cold
Speciale programma's: App, Katoen, Bedlinnen, Overhemden, Katoen eco, Lingerie, Handdoeken, Hygiene, Iron Assist/smartFinish, Mix, Outdoor, SuperKort 40, Kreukherstellend, Timerprogramma warm
Opties
Home Connect: Remote Monitoring and Control, Energy Management, intelligentDry, extra programma's via download. Houd je apparaat altijd up-to-date met firmware updates.
intelligentDry
varioSpeed: versneld drogen in geselecteerde programma's
Optie halve belading: verbeterd droogproces bij kleine belading.
Antikreukfase 120 min. bij afloop van het programma
touchControl-toetsen: 1 shirt, 5 shirts, basic setup, Strijkdroog, Business, Kastdroog, Kastdroog extra, Eindtijduitstel tot, Halve belading, Child lock, Antikreuk, myFavourite, Aan/Uit, Home Connect, Delicaat, intelligentDry, Start / Bijvullen / Pauze, SpeedPerfect, Eindtijduitstel tot 24 u
Uitrusting en comfort
selfCleaning Condenser
directTouch Plus: gekanteld display met elegant design en intuïtieve bediening
Beladingsadvies
Bijvulindicatie
autoDry: vochtgestuurde droogprogramma's
jogDial - verlichte programmaknop met geïntegreerde aan/uit functie
softDrying System: grote grote inox trommel met structuur voor een betere bescherming van het textiel, wasmeenemers in softDesign trommel voor een betere bescherming van het textiel, wasmeenemers in SoftDesign
antiVibration design: zeer stil en stabiel
Trommelverlichting met LED trommelverlichting
Aansluitset voor afvoer van het condenswater
Kinderbeveiliging
Geluidssignaal bij afloop van het programma
Verbruiksmeter: telt het aantal voltooide programma’s
Deurscharnier rechts, Verwisselbaar
Kleur van de deur: black-chrome, black
Metalen sluithaak
Onderschuifbaar, onder werkblad van 85 cm hoog
Afmetingen (H x B): 84.2 cm x 59.8 cm
Toesteldiepte: 61.3 cm
Toesteldiepte inclusief deur: 65.1 cm
Toesteldiepte met open deur: 110.5 cm
Warmtepomptechnologie met milieuvriendelijk koelmiddel R290
¹ Op een schaal van energie efficiëntieklasse van A+++ tot D
² Energieverbruik in kWu per jaar, gebaseerd op 160 cycli met het standaard droog programma met volledige of halve belading en het verbruik in de modus laag vermogen
³ Programmaduur standaard katoen met volledige belading
Op een schaal van condensatie efficiëntieklasse van A tot G
Gewogen condensatie efficiëntie voor het programma standaard katoen met volledige of halve belading
*** 10% efficiënter (174 kWu/jaar) dan de grenswaarde (194 kWu/jaar) van de energie-efficiëntieklasse A+++ in de categorie 9kg volgens gedelegeerde EU-verordening 392/2012
Referentie
WQ46B2C4FG
Capaciteit (kg)
9
Consommatie (kWh / W)
174
Geluidsemissie (dB)
Luid (56 dB of meer)
Verkoopprijs aanbevolen door het merk
1429.99
Émission de bruit (dB)
58
1 Item
No reviews

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan wenslijstjes
Product toegevoegd om te vergelijken.

Direct Electro maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze site te verbeteren.

Door verder te bladeren, accepteert u het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën om diensten en aanbiedingen te leveren die zijn afgestemd op uw interesses, en accepteert u de algemene voorwaarden voor het gebruik van deze site.

Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.